Een Avondje Armoede – Firma MES

www.firmames.nl/projecten/een-avondje-armoede/

Firma MES
theatergezelschap

Een Avondje Armoede is een uitbundige theatercollage over armoede in Nederland anno 2018. Over goede bedoelingen, bureaucratie, opportunisme en hoe het is als je leven écht low budget is.

Een Avondje Armoede was in oktober en november 2018 te zien in Den Haag (Lourdeskerk), Utrecht (theater Stefanus), Amsterdam (Casco) en Rotterdam (Odeon). In alle steden werd nauw samen met verschillende welzijnsorganisaties. Ze werden niet alleen onderdeel van de voorstelling, ook werden er donaties voor hen opgehaald. Daarbij was het mogelijk voor publiek om een extra kaartje te kopen voor iemand met een kleine beurs.

 

 

beuk!
productieleider

Een Avondje Armoede was voor beuk! het derde project van Firma MES waar ze bij betrokken was. Als productieleider van deze theatervoorstelling was beuk! verantwoordelijk voor het productiebudget, de planning en de coördinatie van de montage- en speelperiode. De voorstelling vond in alle steden plaats op een bijzondere locatie, dit betekende dat beuk! ook verantwoordelijk was voor het scouten van de locaties, de horeca exploitatie en ticketing. Ulrike Sobbeke (zakelijk leider Firma MES) over de samenwerking met Annick: “ze is erg duidelijk in haar communicatie en werkt gestructureerd met oog voor de mensen en de opdracht. Annick werkt snel, efficiënt en staat open voor feedback en het opdoen van nieuwe expertise“.